Cea mai buna oferta pentru tesaturi si materiale

Tesaturi din matase naturala, dantela, broderie, macrame, brocart, catifea sau lana

Tesaturile nu trebuie privite superficial, doar ca materie prima pentru piesele vestimentare. Acestea au propria istorie: de la primele fibre, la imaginatia designerului care isi imprima viziunea si o bucata din suflet pe metri liniari de tesatura, pana la jocul ludic al croitorului sau designerului ce jongleza cu linii si forme care imbraca, in final, trupul. 

MALAGOLI  comercializeaza produse din Italia de cea mai inalta calitate precum: tesaturi din matase naturala, dantela, broderie, macrame, brocart, catifea, lana pura, Casmir.

Unul din obiectivele principale ale Malagoli, este de a cultiva bunul gust si de a educa publicul in ceea ce priveste alegerea corecta a tesaturilor de inalta calitate in functie de compozitia materialului, evitand materialele sintetice si vopsele toxice, care sunt adesea folosite pentru a colora tesaturile.

Tesaturi de calitate, in ton cu personalitatea purtatorului

Moda este adesea incadrata intr-un stereotip conform caruia calitatea in vestimentatie este o treapta greu de atins. Malagoli distruge acest mit oferind o gama larga de tesaturi de calitate, in ton cu personalitatea purtatorului. Trebuie doar sa te cunosti pentru a sti ce sa cauti, indiferent de ocazie.

Tot aici pe www.malagoli.ro veti gasi o gama diversificata de accesorii cu cristale SWAROVSKI, produse ce provin de la ateliere care colaboreaza cu mari designeri vestimentari, precum Dolce & Gabbana, Valentino, Chanel, Roberto Cavalli, Versace, Salvatore Ferragamo, Alviero Martini, si alte nume consacrate din lumea modei.

Avand peste 2800 de modele de tesaturi, printre care se numara matasea naturala, dantela, broderie, macrame, brocart, catifea, lana, dar si o gama diversificata de accesorii, Malagoli ofera clientilor o paleta larga de produse si alegeri care sa satisfaca gusturile si nevoile acestora.

Articolele MALAGOLI sunt potrivite pentru a confectiona / realiza tinute elegante de seara sau de zi precum: rochii, fuste, bluze, pantaloni, costume, paltoane, esarfe.

Accesoriile cu Cristale Swarovski pot fi folosite pentru realizarea de bijuterii si sandale unicat, sau infrumusetarea/completarea diferitelor tinute.