Cel mai bun sistem de monitorizare bebelusi

Un sistem de monitorizare pentru bebelusi este un dispozitiv electronic care permite parintilor sa supravegheze bebelusul lor in timp real, de la distanta. Aceste sisteme sunt concepute pentru a ajuta parintii sa-si monitorizeze bebelusii in timp ce acestia dorm sau se joaca intr-o alta camera. Sistemele de monitorizare pentru bebelusi pot include o varietate de caracteristici, cum ar fi monitorizarea audio sau video, senzori de miscare sau de respiratie si comunicare bidirectionala.

Majoritatea sistemelor de monitorizare pentru bebelusi includ un emitator si un receptor. Emitatorul este amplasat in camera bebelusului si poate include un microfon pentru monitorizarea audio si o camera pentru monitorizarea video. Receptorul este amplasat in camera parintilor si primeste semnalele emise de emitator. Receptorul poate include un ecran pentru afisarea imaginilor video sau o serie de leduri sau indicatori sonori pentru a indica nivelul de zgomot din camera bebelusului.

Multe sisteme de monitorizare pentru bebelusi au acum si functii de conectare la internet, care permit parintilor sa urmarească bebelusul lor de la distanta, de pe un telefon mobil sau un computer. Aceste functii de conectare la internet pot include si posibilitatea de a inregistra si de a salva clipuri video sau de a primi alerte de la senzorii de miscare sau de respiratie.

In general, sistemele de monitorizare pentru bebelusi sunt proiectate pentru a ajuta parintii sa se simta mai in siguranta si sa se relaxeze, stiind ca pot monitoriza bebelusul lor in timp real, chiar si atunci cand nu sunt in aceeasi camera. Citeste ghidul nostru in continuare pentru o alegere informata.

Cum alegi cel mai bun sistem de monitorizare pentru bebelusi

Atunci cand alegi un sistem de monitorizare pentru bebelusi, este important sa iei in considerare urmatoarele aspecte:

 1. Tipul de monitorizare: Exista doua tipuri principale de sisteme de monitorizare pentru bebelusi: audio si video. Un sistem audio va permite sa auziti sunetele bebelusului, cum ar fi plansetul sau respiratia, in timp ce un sistem video va permite sa vedeti si sa auziti bebelusul. In plus, exista si sisteme de monitorizare a respiratiei, care pot fi utile in cazul bebelusilor prematuri sau cu probleme de sanatate.
 2. Caracteristici suplimentare: Unele sisteme de monitorizare pentru bebelusi au caracteristici suplimentare, cum ar fi senzori de miscare sau termometre. Acestea pot fi utile in cazul in care doriti sa va asigurati ca bebelusul dvs. este confortabil sau sa monitorizati temperatura camerei.
 3. Rezistenta bateriei: Este important sa alegeti un sistem de monitorizare cu o baterie rezistenta, astfel incat sa nu fie nevoie sa il incarcați prea des.
 4. Raza de acoperire: Daca aveti o casa mare sau intentionati sa utilizati sistemul de monitorizare in exterior, asigurati-va ca alegeti un sistem cu o raza de acoperire suficient de mare.
 5. Conectivitatea: Verificati daca sistemul de monitorizare este compatibil cu dispozitivele dvs. existente, cum ar fi telefoanele mobile sau tabletele, si daca ofera o conectivitate usoara si fiabila.
 6. Recenzii si rating-uri: Verificati recenziile si rating-urile sistemului de monitorizare pe care intentionati sa-l cumparati pentru a vedea ce spun alti parinti despre experienta lor.

In final, alegeti un sistem de monitorizare pentru bebelusi care se potriveste nevoilor si preferintelor dvs., dar care ofera si caracteristici de siguranta si calitate pentru a va asigura ca bebelusul dvs. este in siguranta si bine monitorizat.

Ce functii si caracteristici trebuie sa aiba sistemul de monitorizare bebelusi potrivit nevoilor tale?

Alegerea sistemului de monitorizare pentru bebelusi potrivit nevoilor tale poate fi o decizie importanta, deoarece aceste sisteme sunt disponibile cu o gama larga de caracteristici si functii. Pe langa aspectele enumerate mai sus(functia de monitorizare audio si video, ar trebui sa fie luate în considerare si aceste functii atunci cand alegeti sistemul de monitorizare pentru bebelusi :

 1. Calitatea sunetului si a imaginii: Verificati calitatea sunetului si a imaginii pentru a va asigura ca puteti auzi si vedea bebelusul clar.
 2. Functia de inregistrare: Daca doriti sa puteti inregistra sunete sau imagini, asigurati-va ca sistemul de monitorizare are aceasta functie.
 3. Functia de comunicare bidirectionala: Daca doriti sa puteti comunica cu bebelusul din alta camera, cautati un sistem de monitorizare cu o astfel de functie.
 4. Alerte si notificari: Ar trebui sa aiba un sistem de alerta si notificare care sa va informeze imediat in cazul in care bebelusul are probleme.
 5. Conectivitate la internet: Sistemul ar trebui sa aiba conectivitate la internet, astfel incat sa puteti monitoriza bebelusul de la distanta prin intermediul unui smartphone sau a unui dispozitiv mobil.
 6. Functia de detectie a miscarii: Aceasta poate alerta parintii daca bebelusul nu se misca timp de o anumita perioada de timp, ceea ce poate indica faptul ca acesta ar putea fi în pericol.
 7. Functia de monitorizare a temperaturii camerei: Aceasta este utila pentru a asigura ca camera bebelusului este la o temperatura confortabila pentru acesta.
 8. Fiabilitate si siguranta: Verificati daca sistemul de monitorizare este fiabil si sigur pentru utilizare. Asigurati-va ca ati citit recenzii si ca ati verificat ratingurile acestuia.
 9. Design compact si portabil: Sistemul ar trebui sa fie compact si portabil pentru a putea fi transportat usor dintr-o camera in alta sau in timpul calatoriilor.
 10. Pretul: Sistemele de monitorizare pentru bebelusi pot varia semnificativ in pret. Decideti ce buget aveti disponibil si alegeti sistemul care se potriveste cel mai bine nevoilor dvs.

Accesorii suplimentare pe care le poti lua in considerare pentru sistemele de monitorizare a bebelusilor:

 1. Camere video suplimentare: Daca aveti mai mult de un copil sau vreti sa monitorizati mai multe camere in casa dvs., puteti achizitiona camere video suplimentare pentru sistemul de monitorizare a bebelusilor. Acestea va permit sa vedeți ce se intampla in alte camere din casa dvs.
 2. Termometre: Unele sisteme de monitorizare a bebelusilor vin cu un termometru pentru a va ajuta sa monitorizati temperatura camerei in care se afla bebelusul. Daca sistemul de monitorizare nu include un termometru, puteti achizitiona unul separat.
 3. Senzori de umiditate: Acestea sunt dispozitive care masoara umiditatea din aerul din camera bebelusului. Acestea pot fi utile pentru a va asigura ca nivelul de umiditate este potrivit pentru confortul si sanatatea bebelusului.
 4. Lumina de noapte: Unele sisteme de monitorizare a bebelusilor vin cu o lumina de noapte integrata. Daca nu aveti una, puteti achizitiona o lumina de noapte separat pentru a va ajuta sa vedeti camera bebelusului in intuneric fara a fi nevoie sa porniti lumina principala.

Acestea sunt doar cateva exemple de accesorii suplimentare pe care le puteti considera utile pentru sistemul de monitorizare a bebelusilor. Inainte de a cumpara, asigurati-va ca verificati compatibilitatea cu sistemul de monitorizare si ca sunt adecvate pentru nevoile dvs. si ale bebelușului dvs.

In general, alegeti sistemul de monitorizare pentru bebelusi care va ofera caracteristicile si functiile de care aveti nevoie pentru a va asigura ca bebelusul este monitorizat in mod corespunzator si in siguranta.

Tipuri de sistem de monitorizare bebeluși

Exista mai multe tipuri de sisteme de monitorizare a bebelusilor disponibile pe piata, iar fiecare are caracteristici si functii specifice. Mai jos sunt cateva exemple:

 1. Sisteme audio: Acestea sunt cele mai simple sisteme de monitorizare a bebelusilor si constau intr-un dispozitiv emitator care este amplasat in camera bebelusului si un receptor portabil care este tinut de catre parinte. Sistemul audio transmite sunetul din camera bebelusului la receptor, astfel incat parintii pot auzi bebelusul atunci cand plange sau se trezeste. Acest tip de monitorizare nu ofera imagini video si nu poate detecta miscarile bebelusului.
 2. Sisteme video: Acestea sunt sisteme de monitorizare a bebelusilor care transmit imagini video live din camera bebelusului catre un receptor portabil. Acestea pot fi echipate cu functii suplimentare, cum ar fi zoom, panoramare si inclinare, astfel incat parintii pot vedea bebelusul din mai multe unghiuri. Unele sisteme video pot include si caracteristici de detectare a miscarii sau a sunetului.
 3. Sisteme de monitorizare a respiratiei: Acestea sunt dispozitive care monitorizeaza respiratia bebelusului si emit o alerta in cazul in care detecteaza o oprire a respiratiei sau o respiratie neobisnuita. Acest tip de monitorizare poate fi realizat prin intermediul unor senzori plasati sub salteaua bebelusului sau prin intermediul unui dispozitiv de monitorizare a respiratiei care se fixeaza pe hainele bebelusului.
 4. Sisteme de monitorizare a somnului: Acestea sunt dispozitive care monitorizeaza calitatea somnului bebelusului prin monitorizarea activitatii sale. Aceste sisteme pot include senzori care sunt plasati sub salteaua bebelusului sau dispozitive care se fixeaza pe hainele bebelusului si care monitorizeaza miscarile sale.

Este important sa retineti ca niciun sistem de monitorizare nu poate inlocui supravegherea adecvata si responsabila a parintilor sau a ingrijitorilor. In plus, este important sa se faca cercetari si sa se ia in considerare opiniile altor parinti inainte de a investi intr-un sistem de monitorizare a bebelusului.

In continuare, va prezentam topul celor mai bune sisteme de monitorizare votate de parinti si un raport pret/calitate excelent.

Cele mai bune sisteme de monitorizare bebelusi-recomandari

1.Baby Monitor si Camera Audio-Video Wireless Pentru Supraveghere Bebe, „SpyBaby”

Descriere

Sistem audio-video monitorizare  SpyBaby 603, Wireless, Ecran 3.2 Inch LCD, Night Vision, Ultrasensibil, Temperatura, Talk-back, cantece de leagan+ Suzete Cadou

Caracteristici principale

 • Frecventa 2.4 Ghz Digital
 • Portabilitate unitate parinte
 • Talk back – vorbeste-i bebelusului tau
 • Monitorizare temperatura
 • 8 cantece de leagan
 • Night-vision
 • Eco mode

Vezi detalii si pret


2.Baby Monitor WIFI Loosafe® SM935E

Descriere

Baby Monitor WIFI Loosafe® SM935E, bidirectional, vedere noaptea, rotire motorizata, temperatura, 1200mAh, cantecele, zoom 2X, monitorizare bebelus, alb

Caracteristici principale

 • Rotire motorizata automata din tableta
 • Cantece de leagan
 • Detectare temperatura
 • Zoom
 • Comunicare bi-directionala
 • Vedere noaptea
 • Ecran mare 3.5 inch
 • Alarma
 • Raza mare de semnal – pana la 300m in camp deschis

Vezi detalii si pret


3.Sistem de Monitorizare Video si Audio Pentru Bebelusi BabyKids IdealStore

Descriere

Sistem de Monitorizare Video si Audio Pentru Bebelusi BabyKids IdealStore, Ecran LCD Color 5 inch, Vedere Noctura cu Infrarosu, Monitor de Temperatura, Posibilitate de Interactiune cu Bebelusul, Cantece de Leagan, Wireless, Momento Monitor BabyKids IdealStore excelent pentru bebelusi cu senzor excelent de temperatura si vedere pe timp de noapte. Securizata fara conexiune Wi-Fi in care poti avea incredere. Vedere completa a camerei copilului. Vorbire in doua sensuri si cantece de leagan. Mementouri de zi cu zi si alerta de temperatura.

Vezi detalii si pret


4.BabyMonitor Wireless Pentru Supraveghere Audio-Video Bebelusi NIKI

Descriere BabyMonitor Wireless Pentru Supraveghere Audio-Video Bebelusi NIKI™ Smart50, Ecran LCD XXL 5″ HD 720p, Rotire 355° Panoramic, Functie VOX, Mod Nocturn NightVision Automat, Monitorizare Temperatura Ambientala, 8 Cantece de Leagan, Baterie 4000 mAh
Conexiunea Wireless FHSS de 2,4 GHz asigura un flux live securizat si privat, la care nu exista acces din exterior. Usor de configurat, conectat si utilizat. Vizualizati intreaga camera cu o raza de acoperire de pana la 300m. Cu ajutorul tehnologiei infrarosu NightVision, monitorul ofera imagini clare chiar si pe timp de noapte. Pe unitatea principala nu exista LED-uri rosii, lumini rosii sau alte lumini suplimentare care ar putea afecta somnul celui mic.
Bateria incorporata de 4000 mAh permite o monitorizare constanta de pana la 20 de ore, daca functia VOX este activa (monitorul va opri ecranul daca in camera nu se inregistreaza sunete, pentru a economisi bateria.) Sensibilitatea senzorului VOX poate fi setata in 3 trepte de intensitate. Monitorizare sunet si temperatura in timp real.

Vezi detalii si pret


5.Baby Monitor si Camera Audio-Video Wireless Pentru Supraveghere Bebe, LikeSmart EyeBaby

Descriere:

Baby Monitor si Camera Audio-Video Wireless Pentru Supraveghere Bebe, LikeSmart EyeBaby™, Ecran HD XXXL 5 Inch LCD, Rotire 355°, Mod Nocturn, BiDirectional, Monitorizare Temperatura, Cantece de Leagan
Vedere completa a camerei copilului.
Monitor excelent pentru bebelusi cu viziune pe timp de noapte si senzor de temperatura excelent.
Securizata fara conexiune Wi-Fi in care poti avea incredere .
Comunicare bi-directionala si cantece de leagan .
Functii monitor inteligente pentru bebelusi: Pana la 300m, cu ultra-stabilitate si ultra-siguranta si notificare de deconectare.

Vezi detalii si pret


De ce sa alegi cel mai bun sistem de monitorizare bebelusi?

Exista mai multe motive pentru a alege cel mai bun sistem de monitorizare pentru bebelusi:

 1. Siguranta bebelusului: Un sistem de monitorizare bun va permite sa monitorizati bebelusul in timp ce acesta doarme sau este singur in camera. Aceasta va poate oferi o pace sufleteasca si o incredere ca bebelusul este in siguranta si protejat.
 2. Confortul parintilor: Un sistem de monitorizare bun poate oferi parintilor confort si liniste sufleteasca, deoarece va permite sa monitorizati bebelusul fara a fi nevoie sa mergeti la camera acestuia in mod constant.
 3. Monitorizarea sanatatii bebelusului: Un sistem de monitorizare a respiratiei poate fi util in cazul bebelusilor prematuri sau cu probleme de sanatate, deoarece va permite sa monitorizati respiratia bebelusului si sa luati masuri imediate in cazul unui eveniment neasteptat.
 4. Flexibilitatea utilizarii: Ofera posibilitatea de a utiliza sistemul de monitorizare atat acasa, cat si in calatorii sau alte locuri unde doriti sa va asigurati ca bebelusul este in siguranta.
 5. Cresterea autonomiei parintilor: Utilizarea unui sistem de monitorizare pentru bebelusi poate oferi parintilor o anumita autonomie, permitandu-le sa isi desfasoare activitatile zilnice fara a fi nevoie sa se ingrijoreze constant pentru starea bebelusului.

In general, un sistem de monitorizare bun pentru bebelusi poate oferi parintilor mai multa pace sufleteasca si liniste, ceea ce poate fi de nepretuit in primele luni de viata ale unui nou-nascut.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *