Oferte aragaze zanussi

Cum să alegi cel mai bun aragaz Zanussi pentru bucătăria ta

Te-ai hotărât să îți cumperi un aragaz Zanussi? Vrei să știi cum să alegi cel mai bun aragaz Zanussi pentru bucătăria ta? Știi ce funcţii şi caracteristici ar trebuie să aibă aragazul potrivit nevoilor tale? Citeşte ghidul nostru înainte de a cumpăra pentru a face alegerea corectă.

Aragazul Zanussi este unul dintre cele mai populare modele astăzi fiind foarte solicitat de cumpărători, în ciuda multitudinii diferitelor modele şi branduri de pe piaţă.

Principalele avantaje ale celui mai bun aragaz de la Zanussi este preţul accesibil, economia pe care o oferă şi viteza mare de gătit.

Brandul Zanussi a fost lansat în Marea Britanie şi s-a făcut cunoscut pe piaţa datorită preţurilor competitive, care au crescut pe măsură ce marketingul a luat amploare, iar popularitatea produselor electrocasnice a crescut.

În general marca Zanussi este privită ca cele mai multe alte branduri de top precum Hotpoint, Bosch sau Hoover.

Cum alegi cel mai bun aragaz Zanussi

Cu toate acestea, atunci când doreşti să cumperi un model pe gaz, pot exista unele dificultăţi, deoarece producătorul Zanussi a creat o mare selecţie de modele atât simple cât şi cu toate tipurile de funcţii şi caracteristici.

Însă, evaluarea noastră ar trebui să te ajute în alegerea celui mai bun aragaz de la Zanussi pentru casa ta. Înainte de a alege cel mai bun model îţi recomandăm să acorzi atenţie principalelor caracteristici ale aragazurilor Zanussi.

Caracteristici

Aragazurile de la Zanussi diferă în primul rând prin tipul de aprindere a arzătoarelor, care pot fi pe gaz sau electrice. Modelele pe gaz implica apăsarea manuală a unui comutator şi rotirea lui.

A doua metodă este mult mai simplă, aprinderea producându-se automat în timp ce comutatorul este rotit. Aprinderea electrică permite pornirea arzătorului prin comutarea butonului şi apăsarea unui buton de aprindere.

Arzătoarele pe gaz pot fi dotate cu funcţia de control al gazelor, o funcţie extrem de utilă, destinată creşterii siguranţei.

Sistemul de încălzire va opri automat alimentarea cu gaz dacă flacăra din anumite motive este stinsă. Modele ieftine de la Zanussi nu sunt echipate cu funcţia de control al gazelor.

Dimensiunile suprafeţei de gătit sunt în general standard, şi anume: 50/50 cm, 50/60 cm sau 60/60 cm. Alegerea dimensiunii aragazului Zanussi se face în funcţie de dimensiunea bucătăriei şi de spaţiul destinat amplasării acestuia.

De obicei, când găteşti foloseşti focul deschis. Funcţionalitatea aragazului pe gaz se bazează pe utilizarea gazului. Arzătoarele sunt aprinse foarte repede şi în acelaşi timp permit încălzirea uniformă a recipientelor de gătit.

Dacă este necesar procesul de gătit poate fi accelerat prin creşterea temperaturii. Un mare avantaj al dispozitivelor este absenţa restricţiilor vaselor de gătit folosite la prepararea mâncării.

Cel mai bun aragaz Zanussi se bucura de o serie de avantaje, cum ar fi: viteza de gătit, simplitatea şi comoditatea funcţionarii, precum şi de funcţii suplimentare care fac operaţiunea de gătit mult mai confortabilă, cum ar fi: aprindere electrică, contor de timp, controlul gazelor şi altele.

Materialul suprafeţei de lucru

Suprafaţa de lucru a aragazurilor Zanussi poate fi din email, din oţel inoxidabil, din ceramică sau din sticlă călită. Cel mai comun tip de suprafaţa de gătit a aragazului Zanussi este emailul. Acesta este ieftin, este prezentat în mai multe nuanţe, însă este greu de curăţat de grăsime şi cruste. Este de asemenea, predispus la coroziune.

Oţelul inoxidabil este destul de durabil şi foarte uşor de curăţat, însă rămân pete pe el după fiecare atingere a mâinilor.

Cel mai frumos, cel mai bun dar şi cel mai scump este aragazul Zanussi cu suprafaţa ceramică. Prezintă durabilitate, este plat, uşor şi convenabil de îngrijit. Dezavantajul acestui tip de aragaz este că dacă se varsă din greşeală un lichid peste el, acesta poate trece pe sub comutatoarele arzătoarelor.

Numărul şi puterea arzătoarelor

Presiunea gazului şi puterea de alimentare depind direct de diametrul duzei care alimentează suprafaţa arzătorului. De regulă, un aragaz de la Zanussi poate fi echipat în mod standard cu 4 arzătoare, dintre care două cu o capacitate standard de 1,5 – 2 kw, o putere mică şi o putere mare.

Fiecare dintre cele patru arzătoare are în general, 12 niveluri de putere, care permit un control mult mai bun asupra procesului de gătire. Există de asemenea, un control al căldurii reziduale.

Cuptorul aragazului Zanussi

Unele modele ale cuptoarelor aragazurilor Zanussi pot fi echipate cu dispozitiv de blocare a uşilor cuptorului încălzit. Această funcţie este foarte utilă pentru familiile cu copii mici.

Cel mai bun aragaz de la Zanussi prezintă la partea cuptorului sistem de iluminare, care îţi va permite să vezi starea preparatelor, fără a deschide uşa.

Termostatul permite controlul alimentării cu gaz. Când se atinge temperatura specificată, intensitatea flacării scade. Această funcţie are rolul de a economisi consumul de gaz.

Dacă cuptorul nu este folosit în mod regulat, poţi opta pentru un model de aragaz Zanussi cu un cuptor care poate opera pe două niveluri, adică un arzător superior şi unul inferior.

O opţiune mai avansată este cuptorul multifuncţional cu plita ascunsă şi posibilitatea de ventilaţie forţată.

Pe piaţa există mai multe modele de aragazuri Zanussi care au cuptor electric. Cuptorul electric este mult mai simplu de utilizat, mai sigur şi oferă utilizatorului mai multe opţiuni, datorită numărului mare de funcţii.

Prețul

Preţul aparatului de gătit cu cuptor electric nu diferă semnificativ faţă de modelele din aceeaşi clasă dar pe gaz. Dacă apreciezi confortul şi realizările moderne ale producătorului Zanussi, alegerea unui aragaz combinat este complet justificată.

Dezavantajul acestui model de aragaz este cheltuiala suplimentară la curentul electric, chiar dacă consumul nu este foarte mare. În al doilea rând necesită conectarea aragazului la sursa de curent electric.

Top recomandări achiziție aragazuri Zanussi

Ținând cont de sfaturile de mai sus, analizând părerile cumpărătorilor și oferta existentă pe piață, vă recomandăm în continuare câteva modele de aragazuri Zanussi care oferă un raport calitate/preț excelent.


1.Aragaz Zanussi ZCG612H1XA, 4 arzatoare, Aprindere electrica plita si cuptor, Grill, Rotisor, 60 cm, Inox

Vezi detalii, review-uri și prețuri
Aragaz Zanussi ZCG612H1XA
  • Caldura instantanee pentru rezultate extraordinare

Cu incalzire instantanee si reglare rapida a temperaturii, acest aragaz cu gaz, usor de folosit, va ofera tot ceea ce aveti nevoie pentru a dobandi rezultate extraordinare, fara probleme.

  • Cand doriti sa incepeti – sa gatiti imediat

Cu arzatorul de gaz cu flacara pura, vasul dumneavoastra atinge imediat temperatura dorita. Porniti-l si intreaga baza a vasului dumneavoastra se va incalzi instant.

  • Un cuptor si o pizzerie in acelasi timp!

Aveti pofta de o pizza crocanta si gustoasa? Selectati setarea speciala de Pizza pentru a obtine rezultate ca la restaurand.

  • Rezultate extraordinare si sigure cu ajutorul gazului

Bucurati-va de confortul caldurii disponibile instant si de rezultatele zilnice extraordinare ale acestui cuptor cu gaz usor de folosit si sigur.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *