Storcătoarele Kuvings – inovație și calitate

Beneficiile programelor de juicing

Juicingul câștigă teren în tendințele actuale prin rezultatele excepționale obținute atât în prevenția, cât și în tratamentul unor afecțiuni – fie că este vorba despre detoxifiere, terapii complementare tratamentelor standard în afecțiuni digestive, alergice, cardiovasculare, oncologice, fie bariatrice.

Ce presupune un program de juicing? Un astfel de program de sucuri presupune restricție calorică, completarea rezervelor de vitamine, hidratare optimă, dar și stimularea eliminărilor de toxine. Desigur, este necesară consultarea medicului personal, atunci când intenționați o astfel de provocare, însă sunt foarte puține situațiile când este contraindicată o astfel de abordare.
Dr. Adina Simbeteanu

Tehnologia unică Kuvings patentată în 50 de ţări permite obţinerea unui suc natural 100% omogen, bogat în vitamine, enzime şi alte substanţe nutritive, prin stoarcerea la viteză redusă (60 rpm) a fructelor şi legumelor

Tehnologia ”Slow Juicing” de la Kuvings

Tehnologia de stoarcere lentă este inovația de care ai nevoie pentru a obține un suc omogen, ce nu se stratifică, bogat în vitamine. Stoarcerea prin presare la rece cu o viteză scăzută de doar 60rpm păstrează structura naturală a fructelor și a legumelor, rezultatul fiind astfel un suc proaspăt, bogat în substanțele nutritive specific fiecărui ingredient.

Kuvings este intuitiv, creat pentru tine

Storcătoarele cu melc și tehnologie prin presare la rece Kuvings sunt special create pentru tine: pâlnia extra largă conferă confortul de care ai nevoie și te ajută să economisești timp; astfel, fructele și legumele pot fi introduse întregi, mărunțirea sau tocarea acestora nefiind necesară. În plus, sucul rezultat ajunge în vasul de Tritan, fără să se piardă nicio picătură.

Storcătoarele Kuvings – materiale BPA Free

Recipientul storcătoarelor silențioase cu melc de fructe, legume și ierburi Kuvings este fabricat din Tritan, un material de calitate superioară BPA Free, ce nu conține hormoni de mediu (Bisfenol A), în timp ce plasa de extracție și șurubul sunt fabricate din ULTEM. În plus, curățarea storcătorului Kuvings este foarte ușoară și intuitivă.

Cel mai accesibil model de storcator cu melc Kuvings

Storcător silențios cu melc pentru fructe, legume și ierburi B1700, Red Kuvings

Storcatorul cu melc pentru fructe, legume și ierburi Kuvings B1700 foloseste tehnologia de stoarcere lenta, prin presare la rece, de doar 60 de rotatii pe minut pentru a mentine structura ingredientelor intacta. Asta inseamna ca vei beneficia de fiecare vitamina si nutrient din toate fructele, legumele, frunzele, radacinoasele si semintele folosite pentru sucul tau preferat!

Storcătorul Kuvings B1700 poate presa:

 sucuri din fructe: citrice, kiwi, citrice, mere, pere, rodie, ananas, mango, pepene roșu 

• sucuri din legume / rădăcinoase precum: morcov, pătrunjel, țelină, sfeclă roșie, ridiche, cartof, ghimbir, păstârnac 

• sucuri din frunze precum: varză, iarbă de grâu, iarbă de orz, iarbă de lucernă, frunze de spanac, țelină sau salată, în combinație cu alte fructe și legume zemoase

Retete din sucuri naturale: cocktail, pentru copii, detox, desert, nutrive, racoritoare, smoothie, sucuri sanatoase din fructe si legume – click aici

VEZI TOATE PRODUSELE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *